• Balkonske

    Ugodno i sigurno rješenje

facebook.png

instagram.png

BALKONSKE OGRADE

U slučaju potrebe za balkonskim ogradama bilo kojeg oblika ili specifične namjene, mi vam stojimo na raspolaganju da svojim prijedlozima i idejama pomogne u konstruiranju i vizualizaciji ograde prema vašoj želji. U mogućnosti smo proizvesti i montirati razne oblike i dimenzije za posebne namjene te nudimo rješenja koja uključuju metalne ograde u kombinaciji sa drugim materijalima.

konstrukcije-lijevo.jpg

Kvalitet i zaštita

Iako su metali na prvi pogled čvrsti i nesalomljivi, oni kemijski reagiraju s okolinom, u kojoj se nalaze zato je neophodno iskustvo i tehnologija koju posjedujemo kako bi ovaj proces u potpunosti zaustavili.

Najbitnije je odabrati kvalitetan materijal i zaštitu odvisno o vrsti za što smo posebno specijalizirani pa tako se odlučijemo za:

  • Zaštita prevlakama ili premazima. Metalne prevlake imaju galvansko djelovanje i to su postupci cinčanja, eloksiranja, bruniranja.
  • Anodna zaštita je zaštita s plemenitijim metalom, može osnovni metal prevesti u pasivno stanje (čelici, nehrđajući čelici, aluminijeve, kromove i titanijeve legure)
  • Katodna zaštita je tehnika zaštite metala od korozije, čiji je osnovni princip polarizacija metalne konstrukcije na potencijal kod kojeg proces otapanja metala prestaje ili se odvija prihvatljivo malenom brzinom.
  • Zaštita inhibitorima je zaštita tvarima koje dodane u korozijski okoliš smanjuju brzinu korozije do tehnološki prihvatljivih iznosa, a dodaju se povremeno ili stalno u zatvorene sustave (iznimno u otvorene sustave).

logo

O nama

Naš tim je spreman da odgovori bilo kojem zahtjevu u dizajnerskom i inženjerskom smislu. Višegodišnja garancija, iskustvo, kao i stalno ulaganje u tehnologiju i kadar, samo su neki od postulata tvrtke Studio 3 d.o.o.

STUDIO TRI d.o.o.

Safeta zajke 400,

71000 Sarajevo

Telefon

+387 (0) 33 860 493

e-mail

info@studiotri.ba

STUDIO 3 d.o.o. - 2020 sva prava pridržana Design and development logo