O nama

Višegodišnja garancija, iskustvo,kao i stalno ulaganje u tehnologiju i kadar, samo su neki od postulata tvrtke „Studio 3" d.o.o.

Mi brinemo o našim klijentima

Spremni smo odgovoriti najizazovnijim i najsloženijim zahtjevima. Specijalizirani smo za projektovanje, izgradnju i opremanje stambenih i poslovnih objekata, te montažu čeličnih panelnih ograda i konstrukcija.

onama-s3.jpg

Naš tim trenutno broji 7 djelatnika, a najvažniji i najveći partner nam je tvrtka Metalos d.o.o., koja je lider u proizvodnji ogradnih sistema i konstrucija. 

Naš tehnički i uslužni pristup organiziran je da u potpunosti podrži Vaš dizajn. Inovacije, fleksibilnost i visoki standardi u proizvodnji garantiraju brzu i sigurnu isporuku u zadanom roku!

Vrhunska tehnologija nas i našeg partnera tvrtke Metalos d.o.o.. kombinirana sa bogatim iskustvom u izradi raznovrsnih dijelova omogućuje nam da Vam ponudimo najbolju moguću uslugu. Posebnu pažnju posvećujemo svakom pojedinačnom zahtjevu i svim detaljima bez obzira na veličinu projekta.

Uz savjesnu organizaciju i bliski poslovni odnos sa našim klijentima, nudimo potpuno jedinstven pristup svim fazama realizacije projekta, od idejnog koncepta do gotovog proizvoda.

Ispunjavanje očekivanja I zahtjeva naših kupaca, kao i zaposlenika, smatramo primarnom misijom poduzeća. Neprestanim ulaganjem u proizvodne i ljudske resurse, te praćenjem trendova u građevinskoj industriji, zadovoljavamo potrebe klijenata, a raznim oblicima edukacija, potrebe svojih zaposlenika. Na taj način, na tržište plasiramo kvalitetan proizvod koji zadovoljava, kako svojom kvalitetom, tako i potrebnim  kvantitetom.

Naš inženjerski tim je spreman da odgovori bilo kojem zahtjevu u dizajnerskom i inženjerskom smislu.  

Ukažite nam povjerenje da i Vama pružimo potrebnu potporu i doprinesemo uspješnoj realizaciji Vašeg projekta.

logo

O nama

Naš tim je spreman da odgovori bilo kojem zahtjevu u dizajnerskom i inženjerskom smislu. Višegodišnja garancija, iskustvo, kao i stalno ulaganje u tehnologiju i kadar, samo su neki od postulata tvrtke Studio 3 d.o.o.

STUDIO TRI d.o.o.

Safeta zajke 400,

71000 Sarajevo

Telefon

+387 (0) 33 860 493

e-mail

info@studiotri.ba

STUDIO 3 d.o.o. - 2020 sva prava pridržana Design and development logo